Medewerkersavond van de Snuffelschuur

Op vrijdagavond 1 april was er de medewerkersavond van de Snuffelschuur in de Binder. Bij binnenkomst werden alle medewerkers verrast met een bonnetje voor de loterij later op de avond. Na de ontvangst met koffie/thee en een heerlijk taartje werden we welkom geheten door de voorzitter Jan van Garderen. Na dit welkom was het de beurt aan Jenny van Swieten die het jaarverslag met veel humor voorlas. Zij refereerde aan alle bijzondere gebeurtenissen in de afgelopen twee jaar. In het bijzonder veel aandacht voor scheidende en komende leden van het bestuur. 
Hierna was het de beurt aan de penningmeester Ton Pronk om te vertellen wat de verschillende afdelingen de laatste twee jaar opgebracht hadden. Ondertussen veel applaus voor de behaalde resultaten. Na aftrek van alle onkosten en schenkingen aan goede doelen bleef er voor de Michaëlkerk € 40.000 euro over. De voorzitter van de kerkenraad Ida Hogendoorn nam dit bedrag met vreugde in onvangst! Zij bedankte alle leden van de Snuffelschuur voor hun geweldige inzet.
Na de pauze was er een fantastisch optreden van het vrouwenkoor Waterzooi onder de bezielende leiding van Richa Kromhout. Zij kreeg de hele zaal aan het zingen en zelfs werd er gedanst!

Op het eind van de avond was er de verloting waarna eenieder voldaan huiswaarts keerde.


 
terug

Agenda

Snuffelschuur open

za 02 dec 2023 om 09.00 uur

Huisregels

* U mag gebruik maken van een mandje.
* Alle betalingen bij de centrale kassa bij de uitgang
* Betaal zoveel mogelijk met pin.
* Blijf thuis bij verkoudheid en/of koorts.
* Er wordt koffie/thee geschonken
* Toilet is toegankelijk.
* Goederen kunnen niet worden geruild.